Udskriv denne side

Terrassebrædder trykimprægneret fyr i høj kvalitet - køb dem her

Billige terrassebrædder

Skal du til at bygge en træterrasse, eller skal den gamle renoveres? Så finder du et godt udvalg af terrassebrædder, der er trykimprægneret, hos Ferrywood til konkurrencedygtige priser. Alle vores terrassebrædder er i ubehandlet fyr og kan fås i forskellige størrelser. Vi ønsker kun at sælge varer i en høj kvalitet, så hvis du køber dine terrassebrædder hos os, er du sikret gode og holdbare produkter.

Kontakt os på telefon 46 56 20 11 eller kom forbi vores trælast i Hedehusene.

Få kompetent rådgivning om terrassebrædder

Er du i tvivl om, hvilke brædder der passer bedst til din terrasse? Så står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig. Fortæl os om dine ønsker for din nye terrasse og lad vores medarbejdere give dig forslag til, hvordan du kan opnå den ønskede løsning. Vores medarbejdere kan fx rådgive dig i, hvilke størrelser brædder du skal vælge, for at få den størrelse på terrassen, du drømmer om.

terrassebrædder

Få flere oplysninger om vores produkter

Ønsker du yderligere oplysninger om vores produkter eller noget andet, så kontakt os gerne på telefon 46 56 20 11 eller send en mail til info@ferrywood.dk.

Butikken holder åbent alle hverdage

Er du interesseret i at købe terrassebrædder i vores butik, holder vi åbent alle hverdage. Kig gerne ind i butikken og se vores udvalg. Hvis du er på udkig efter nogle andre terrassebrædder end dem, du finder på denne side, så er der en god chance for, at vi kan skaffe dem til dig. Spørg gerne en af vores medarbejdere herom og lad os se, om vi kan hjælpe dig.

Vores udvalg

Vare Beskrivelse Enhed Enhedspris
Trykimprægneret fyr 28 x 120 mm mtr. kr. 15,75

Trykimprægneret Fyr Brun 28 x 145mm

Rillet / glat

Trykimprægneret 22 x 95 mm 4,2 m

Rillet glat

26 x 118 mm Thermo fyr glat/glat

Brunimprægneret

28 x 145 mm Rillet / glat

Trykimprægnet

mm rillet/glat

26 x 118 mm Thermo fyr

mtr.

mtr.

mtr.

kr. 20,75

kr. 12,75

kr. 27,50

*** Priserne er inkl. moms og ab lager ***

Terrassebrædder i de rigtige materialer

Når man skal lave en udendørs træterrasse er det vigtigt, at man anvender de rette materialer. Alle vores brædder er trykimprægneret, og de kan modstå angreb fra blandt andet insekter og svamp. En trykimprægnering er dermed med til at holde terrassen pænere i længere tid og dermed får din træterrasse en længere levetid. Der er selvfølgelig noget arbejde forbundet med selve opsætning og montering af en terrasse i træ, men når først det er gjort,  kan du slappe af ved tanken om, at dine terrassebrædder kræver minimal vedligeholdelse i mange år.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter? Så kontakt os i dag på telefon 46 56 20 11 og få svar på dine spørgsmål.

billige terrassebraedder

terrassebraedder tilbud

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om hvilke brædder som passer bedst til dine ønsker og behov.