Print this page

Terrassebrædder | Køb kvalitets terrassebrædder her

Billige terrassebrædder

Skal du til at bygge en træterrasse, eller skal den gamle renoveres? Så finder du et godt udvalg af terrassebrædder hos Ferrywood til konkurrencedygtige priser. Alle vores brædder er i ubehandlet fyr og kan fås i forskellige størrelser. Vi ønsker kun at sælge varer i en høj kvalitet, så hvis du køber dine brædder hos os, er du sikret gode og holdbare produkter.

Kontakt os på telefon 46 56 20 11 eller kom forbi vores trælast i Hedehusene.

Få kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvilke brædder der passer bedst til din terrasse? Så står vores medarbejdere klar til at hjælpe dig. Fortæl os om dine ønsker for din nye terrasse og lad vores medarbejdere give dig forslag til, hvordan du kan opnå den ønskede løsning. Vores medarbejdere kan fx rådgive dig i, hvilke størrelser brædder du skal vælge, for at få den størrelse på terrassen, du drømmer om.

Få flere oplysninger om vores produkter

Ønsker du yderligere oplysninger om vores produkter eller noget andet, så kontakt os gerne på telefon 46 56 20 11 eller send en mail til info@ferrywood.dk.

Butikken holder åbent alle hverdage

Er du interesseret i at købe terrassebrædder i vores butik, holder vi åbent alle hverdage. Kig gerne ind i butikken og se vores udvalg. Hvis du er på udkig efter nogle andre terrassebrædder end dem, du finder på denne side, så er der en god chance for, at vi kan skaffe dem til dig. Spørg gerne en af vores medarbejdere herom og lad os se, om vi kan hjælpe dig.

Vores udvalg

Vare Beskrivelse Enhed Enhedspris
Trykimprægneret fyr 28 x 120 mm mtr. kr. 11,50

 

 

Trykimprægneret Fyr Brun 28 x 120 mm

 

Tryimprægneret Fyr Brun

 

28 x 120 mm Brunimp.

 

mtr.

mtr.

14,75

*** Priserne er inkl. moms og ab lager ***

Terrassebrædder i de rigtige materialer

Når man skal lave en udendørs træterrasse er det vigtigt, at man anvender de rette materialer. Alle vores brædder er trykimprægneret, og de kan modstå angreb fra blandt andet insekter og svamp. En trykimprægnering er dermed med til at holde terrassen pænere i længere tid og dermed får din træterrasse en længere levetid.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter? Så kontakt os i dag på telefon 46 56 20 11 og få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl om hvilke brædder som passer bedst til dine ønsker og behov.