Udskriv denne side

Træfiberisolering og Homatherm - hurtigt og effektivt

Billige Homatherm isoleringsprodukter

VareBeskrivelseEnhedspris


kr.

*** Priserne er inkl. moms og ab lager ***

Træfiberisolering bidrager til indeklimaet

Træfiberisolering er ideelt til at beskytte mod sommerens varme stråle og vinterens bidende kulde, så du opnår et behageligt indeklima. Træfiberisolering anvendes både til vægge, lofter og tage i renoveringer samt nybyggeri. Det findes som enten fast træfiberbatts eller som løs træfiberisolering, der begge er nemme at arbejde med.

Træfiberisolering produceres af naturlige træfibre og det har samme isoleringsevne som syntetisk isoleringsmateriale endda med flere fordele. Træisoleringen har en lav varmeledningsevne og er derfor yderst effektiv til hulrumsisolering og anden isolering. Det er yderst åndbart og har evnen til både at optage samt afgive fugt, som derfor sikrer mod fugtskader i konstruktionen.

Ring til tlf. 46 56 20 11, hvis du ønsker at høre mere om vores produkter.

Besøg vores butik alle hverdage

Vores butik i Hedehusene holder åbent alle hverdage fra kl. 9.00. Kig forbi butikken og se vores udvalg og få et godt tilbud herpå. I butikken præsenterer vi dig også gerne for vores andre produkter, og giver dig et godt tilbud på dit samlede køb. Vores butik ligger på Roskildevej 408 og har gode parkeringsforhold. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken.