Udskriv denne side

Træfiberisolering og Homatherm

Billige Homatherm isoleringsprodukter

VareBeskrivelseEnhedspris


kr.

*** Priserne er inkl. moms og ab lager ***

Køb træfiberisolering hos Ferrywood

Ferrywood har et stort udvalg af træfiberisolering til dit byggeprojekt. Isoleringen kan anvendes til at isolere størstedelen af bygningskonstruktioner, herunder blandt andet vægge, lofter og etageadskillelser. Isoleringen er specielt velegnet, hvis du ønskes en økonomisk isolering, der samtidig er hurtig og effektiv at montere. Vi leverer vores produkter til både erhvervs- og privatkunder.

Ring til tlf. 46 56 20 11, hvis du ønsker at høre mere om vores produkter.

Homatherm produkter

Hos Ferrywood sælger vi træfiberisolering fra producenten Homatherm, der er kendt for deres kvalitetsprodukter. Homatherm producerer både isoleringsmåtter og isoleringsplader, der bidrager til at skabe en optimal isolering af din bolig og dermed et godt indeklima. Træfiberisolering fra Homatherm er et meget fleksibelt materiale, og kan derfor anvendes mange steder i bygningen fx på tage, facader og vægge.

Besøg vores butik alle hverdage

Vores butik i Hedehusene holder åbent alle hverdage fra kl. 9.00. Kig forbi butikken og se vores udvalg og få et godt tilbud herpå. I butikken præsenterer vi dig også gerne for vores andre produkter, og giver dig et godt tilbud på dit samlede køb. Vores butik ligger på Roskildevej 408 og har gode parkeringsforhold. Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken og give dig et godt tilbud.

Fordele

Der er mange fordele ved at anvende træfiberisolering frem for andre isoleringsformer. Af fordele kan blandt andet nævnes, at det:

  • Er brandhæmmende
  • Modvirker fugt
  • Isolerer let mod lyd
  • Beskytter trækonstruktioner
  • Er meget miljøvenligt
  • Undgår materialespild
  • Isolerer på samme niveau som andre isoleringsmaterialer
  • Ingen sprækker og revner har
  • Irriterer ikke huden

 

Kontakt Ferrywood

Ønsker du yderligere informationer, eller ønsker du at foretage en bestilling? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 46 56 20 11 eller info@Ferrywood.dk.

Hvad er isolering med træfiber?

Træfiberisolering er et alternativt og bæredygtigt isoleringsmateriale, som er lavet af cellulosefibre fra træer. Det laves kun som et granulat, som skal sprøjtes ind, ligesom papirisolering.

Isoleringen bidrager også til et sundere indeklima.